top of page
DJ-5.jpg

Event Truck

De smaakmakers van ieder feest!

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • YouTube
cirkel_tr_edited.png

Ambachtelijk ijs

In de zomerse maanden maar uiteraard ook op verzoek van de liefhebber is daar de optie om onze  "event" truck te transformeren tot food truck.
Met twee vriesboxen aan boord van de tuk-tuk zijn wij in staat om enorm veel bezoekers van uw feest te voorzien van ambachtelijk bereid schep ijs.

Deze kleine eye catcher is in staat om 8 verschillende smaken aan te bieden.

ijs.jpg

Meer informatie?

burger.jpg

Meer informatie?

Burgers & Drinks


Onze food truck is absoluut niet beperkt in zijn aanbod, zo kan hij voorzien worden van een bakplaat en zijn wij in staat op locatie iedereen te voorzien van een heerlijke burger.
Doordat wij aan boord van deze tuk tuk gebruik maken van twee koel/vries installaties zijn wij in staat om zowel ons vlees gekoeld te houden als de blikjes frisdrank.

Wafels & Poffertjes


Ons aanbod m.b.t. lekkernijen is enorm, zo is het buiten schepijs en burgers ook mogelijk de keuze te maken onze food truck in te zetten op uw feest of event als poffertjes of wafel truck.
Geniet van onze heerlijke poffertjes of houd u toch meer van wafels?
Beide kunnen vers voor u worden gebakken op uw gewenste locatie!

Uiteraard zullen diverse toppings ook niet ontbreken!

wafels.jpg

Meer informatie?

hotdogs.jpg

Meer informatie?

Sausages & hotdogs


Als laatste optie in onze food truck is het mogelijk op locatie iedereen te voorzien van een heerlijke hotdog of braadworst!
Een echte aanrader in de koude maanden en de favoriet op bijvoorbeeld evenementen zoals Oktoberfest, Kerstmarkten en Winterfairs.

Event Truck


Onze event truck is echter niet alleen in te zetten als "food" truck, in een handomdraai is deze terug te bouwen als personen vervoer en is hij geschikt voor ieder feest!
Naar wens van de klant kunnen wij deze tuk tuk ald DJ Booth of gethematiseerd inzetten, denk bijvoorbeeld aan een bezoek van de Sint of Kerstman in het winkelcentrum, de tuk tuk zal dan omgetoverd zijn tot rijdende arrenslee of kleine pakjes wagen.

Dit is slechts één van de vele manieren waarop deze eye catcher ingezet kan worden op uw feest.. of het nu een bruiloft betreft, kinderfeest of animatie parade er zijn enorm veel mogelijkheden denkbaar!

20210717_131338.jpg

Meer informatie?

Reserveren 

Indien u interesse heeft in één van bovenstaande opties die wij aanbieden, vragen wij u onderstaand ons formulier in te vullen.
Wij nemen binnen 24 uur contact met u op om uw wensen te bespreken en kunnen aan de hand hiervan u een vrijblijvende offerte toe doen.

bottom of page