kerst.jpg

Kerst

Laat je kerstwens uitkomen!

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • YouTube
cirkel_tr_edited.png

Kersthuis

 

Ons sfeervolle kersthuis is een ideaal concept om groot publiek aan te trekken, met verschillende activiteiten voor jong en oud zijn wij in staat om totaal naar wens een heus Kersthuis in te richten met een divers programma met bijvoorbeeld een belevingstheater, een voorstelling, een meet & greet, knutselen en/of bakken met miss Claus,  een voorlees verhaal of onze elfen disco.

Voor winkelcentra

FlyerMaker_28122020_215051.JPEG

Meer informatie?

FlyerMaker_28122020_221038.JPEG

Meer informatie?

Animatie show

voor bedrijven

Onze kerst animatie show is zeer geschikt voor bedrijven.

Geef uw Kerstborrel iets speciaals en ontvang het gezin van uw personeel op een zeer bijzondere wijze.
Ons animatie team zorgt voor net dat beetje extra en nemen alle aanwezigen mee in hun verhaal rond Kerst.
Elven, onze sneeuwman mascotte, de Kerstman maar uiteraard ook zijn vrouw maken het helemaal af! 

Complete feesten op maat


Met onze jarenlange ervaring in het uitvoeren van shows en voorstellingen onderscheiden wij ons van andere. Onze feesten bestaan ieder jaar uit een nieuw “thema” waar een origineel verhaal omheen geschreven wordt. Dit thema komt tot in de kleinste details terug binnen het feest.
Denk hierbij aan de decoratie op de feest locatie, de hapjes en drankjes het decor op het podium.

Alles zal in de puntjes kloppen.

20211211_193531_edited.jpg

Meer informatie?

Toestemming 8 Broekman.jpg
DSC09913.jpg

Meer informatie?

KerstmarktenHoe vaak komt het niet voor dat er op de lokale kerstmarkt niets te doen is voor jonge kinderen, wij bieden de uitkomst!

Met onze kinderpleinen creëren wij een plek waar ouders met kinderen samen kunnen genieten van al het moois wat kerst brengt.

Eerst even de kerstmarkt door om vervolgens met de kinderen te stranden in een heuse Santa tent waar deelgenomen kan worden aan allerlei leuke activiteiten, denk hierbij aan bijvoorbeeld; een springkussen, cup cakes bakken met miss Claus, Ballon artiesten, Schminksters, Knutseltafels, animatiefiguren of een goochel elf.

Er zijn meer opties mogelijk, behalve de tent van  Santa kan er eventueel ook gekozen (of uitgebreid) worden met een rondrit in de tuk tuk arrenslee samen met de Kerstman of lopende animatie over de markt.   

 

  

Kinder plein en kerst animatie

Videoberichten

Ook is het mogelijk om een bericht door de Kerstman in te laten spreken, deze videoberichten zijn vanzelfsprekend gepersonaliseerd en totaal naar de wensen van de klant aan te passen.
Waar andere “gedigitaliseerd” werken en daardoor erg nep over komen, spreken wij de berichten geheel in met de informatie die wij vooraf hebben ontvangen. 

Zeer geschikt om uw kerstwens of eindjaar speech over te brengen op uw personeel, uw familie en/of vrienden een kerst groet te doen, of als vervanging van een kerstkaart.

Huisbezoek

Santa komt uiteraard ook thuis en neemt altijd zijn trouwe Elf mee. Vooraf is niet aan te geven welke van onze elven karakters er meekomt op bezoek, maar ieder heeft zijn of haar karakter eigenschap en maken er ook bij u thuis een geweldig feest van.
 

Het bezoek bestaat er in 1 vorm:
- een bezoek van de Kerstman en zijn trouwe elf (25 minuten),


 

kerst2.jpg

Tuk-tuk Arrenslee Onze arrenslee is dit keer iets moderner uitgevoerd, in de vorm van een tuk-tuk maar gedecoreerd als de arrenslee van de Kerstman (alleen zonder rendieren)  komen wij  langs op locatie.


Wij zijn in staat om in 2 verschillende vormen bij u langs te komen:

- Arrenslee met Kerstman en animatie figuren.

- Arrenslee met mobiele geluidsinstallatie en microfoons als DJ booth begeleid door 3 elven. 

Particulier, Bedrijven & Winkelcentra

Belevings theater

Wat is er nu mooier dan een belevingstheater voor uw kinderen?

Onze sneeuwkoningin en haar trouwe assistent "Sneeuwvlokje" nemen alle aanwezigen mee in de beleving van Kerst.

Laat u verassen door dit schitterende theater stuk op uw locatie naar wens met veel zang, beleving en een prachtig verhaal!

arrow&v
10:00