top of page

Activiteiten


Voor jong en oud is er genoeg te doen, voor de jongste onder ons is daar het Oranje Kinderplein, voor de volwassenen is daar de mogelijkheid de watertoren van binnen eens te bekijken, is er de kleedjesmarkt, de jaarlijkse braderie met ruim 100 kramen en waar we voorheen het rad van avontuur organiseerde is er in 2023 een geheel verfrissend nieuw spel onder begeleiding van Jeffrey Sanders  (quizmaster) en live muziek en optredens waar verschillende mooie prijzen te winnen zijn!

Oranje Kinderplein


Ook in 2023 zal er weer van alles georganiseerd worden voor de kinderen!
Zo is het onze bedoeling dit jaar meer in te zetten op een compact Kinderplein, in 2022 waren de verschillende activiteiten verspreid over het evenementen gebied en verliep dit niet altijd geheel vlekkeloos.
Dit jaar willen we dit dus een stuk compacter organiseren en gaan we op zoek naar de mogelijkheden binnen dit gebied, uiteraard is er voor een kinderplein wel de nodige ruimte nodig.

Het Oranje Kinderplein zal bestaan uit een reeks van activiteiten, denk bijvoorbeeld aan een Koningsontbijt voor een goede start van de dag, een zweefmolen, een springkussen,  verschillende trampolines, een
kindershow, meet & greet met mascotte Lexie de leeuw, schmink en glitter tattoo artiesten en een ballon artiest. 

Sponsoring & Vrijwilligers


Met een nieuwe organisatie slaan wij ook direct een nieuwe weg in m.b.t. de financiering van een dergelijk evenement.
Uiteraard is hierin gemeente Barendrecht erg belangrijk, maar zijn wij ook van mening dat dit een echt Barendrechts event is waar iedereen die Barendrecht een warm hart toedraagt zijn steentje bij kan dragen.

Dit kan op veel verschillende manieren, bijvoorbeeld als vrijwilliger of sponsor.
Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.  

Braderie & Kleedjesmarkt


Op Koningsdag is de oude dorpskern in Barendrecht uiteraard voorzien van een Braderie en een vrijmarkt voor de kinderen.
In 2023 bieden wij plaats voor 101 kramen, verspreid over de Schaatsbaan, Dorpsstraat en het Kerkplein en c.a. 70 grondplaatsen voor de kinderkleedjes op het gazon van de Kerk.
Kramen zijn te reserveren door onderstaand ons formulier in te vullen en te kiezen voor "braderie"

De vrijmarkt vind plaats op het gazon van de Kerk, deze plaatsen zijn alleen beschikbaar voor kinderen onder de 15 jaar en te reserveren door onderstand formulier in te vullen en te kiezen voor "Vrijmarkt".

De kosten zijn als volgt:

* Braderie per kraam:  € 35,00
* Vrijmarkt: (gratis) (tot 16 jaar)

topdrukte-op-vrijmarkt-en-kermis-barendrecht.jpg
DSC_2916.jpg
arrow&v
Selecteer een optie
bottom of page