4736387e-c690-4b01-974d-c27b643411b8.jpg
koningsdag-4_20210521101630340.jpg

Activiteiten & Animatie


Met onze achtergrond binnen de entertainment branche vinden wij het erg leuk de braderie en de kindervrijmarkt uit te breiden met verschillende activiteiten, animatie en overig entertainment.

In 2022 is er dan ook genoeg te doen! Zo word er onder begeleiding van twee presentatoren op het kinderpodium (naast de Watertoren) een kinderdisco georganiseerd, is clown Kim aanwezig met haar mooiste ballon creaties, kunnen de kinderen zich laten schminken, is er een trampoline veld in de kerk tuin, kun je op de foto met onze mascotte; Lexxy de Leeuw, word er geknutseld in de kerktuin, is er nu ook een Rad van Avontuur voor kinderen met gave prijzen en is er traditioneel natuurlijk een springkussen aanwezig!

Voor volwassenen is er uiteraard de braderie, kun je de kindervrijmarkt bezoeken, is er veel gezelligheid op het horecaplein (doormanplein), is er een surfplank rodeo en word er traditioneel het Rad van Avontuur gespeeld in de Uitspanning. 

Sponsoring & Vrijwilligers


Met een nieuwe organisatie slaan wij ook direct een nieuwe weg in m.b.t. de financiering van een dergelijk evenement.
Uiteraard is hierin gemeente Barendrecht erg belangrijk, maar zijn wij ook van mening dat dit een echt Barendrechts event is waar iedereen die Barendrecht een warm hart toedraagt zijn steentje bij kan dragen.

Dit kan op veel verschillende manieren, bijvoorbeeld als vrijwilliger of sponsor.
Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.  

Braderie & Kleedjesmarkt


Op Koningsdag is de oude dorpskern in Barendrecht uiteraard voorzien van een Braderie en een vrijmarkt voor de kinderen.
In 2022 bieden wij plaats voor 101 kramen, verspreid over de Schaatsbaan, Dorpsstraat en het Kerkplein en c.a. 70 grondplaatsen voor de kinderkleedjes op het gazon van de Kerk.
Kramen zijn te reserveren door onderstaand ons formulier in te vullen en te kiezen voor "braderie"

De vrijmarkt vind plaats op het gazon van de Kerk, deze plaatsen zijn alleen beschikbaar voor kinderen onder de 15 jaar en te reserveren door onderstand formulier in te vullen en te kiezen voor "Vrijmarkt".

De kosten zijn als volgt:

* Braderie per kraam:  € 30,00
* Vrijmarkt (Kinder kleedjesmarkt UITVERKOCHT)

topdrukte-op-vrijmarkt-en-kermis-barendrecht.jpg
DSC_2916.jpg
arrow&v
Selecteer een optie