top of page
DSC00304.jpg

Introductie:

Welkom op de website van Sinterlease entertainment,

Waarschijnlijk bent u bij het zoeken naar een invulling voor uw Sinterklaas evenement of feest op onze website terecht gekomen!
Wij weten als geen ander hoe moeilijk het kan zijn om een geschikt team te vinden die voldoet aan uw verwachtingen, want laten we eerlijk zijn niemand zit toch te wachten op moeilijke vragen van de aanwezige kinderen na afloop van een feest of huisbezoek?

Sinterlease entertainment is in samenwerking met
JACK events in staat om uw complete Sinterklaas feest uit handen te nemen, of dat het nu gaat om het organiseren van een intocht, het verzorgen van een bedrijfsfeest, een theater voorstelling of een particulier huisbezoek.
Sinterlease entertainment verzorgd uw animatie, JACK events verzorgd de rest, denk hierbij aan elementen als;

een feest-locatie, het decoreren van de locatie, het verzorgen van de catering en het realiseren van overig entertainment als ballon artiesten, clows, schminksters, spingkussens, stormbanen, knutselcorners, ballenbakken en vele spellen.

Op deze website vind u alle benodigde informatie wat betreft onze diensten binnen het Sinterklaas thema, indien vragen over feesten buiten dit thema kunt u uiteraard ook altijd bij ons terecht!

DSC09851-2.jpg

Meer informatie?

20211114_205621.jpg

Meer informatie?

Over ons:
 

Waar staat Sinterlease voor?


Het Sinterlease team is tegenwoordig niet meer weg te denken wanneer het over de Sinterklaas vieringen gaat binnen Rotterdam en omstreken.
Sinds 2005 en dus inmiddels al 13 jaar zijn wij bezig met alle activiteiten die u kunt bedenken binnen het Sinterklaas thema en verzorgen wij shows, goochel acts, reguliere bezoeken en kinder disco's voor bedrijven, winkelcentra, verzorgings instellingen, buurthuizen, speeltuinen, verenigingen en uiteraard bij mensen thuis!Waarom Sinterlease?


Sinterlease staat voor kwaliteit en streeft ieder jaar weer naar perfectie binnen de diensten die wij bieden.
Waar ieder jaar flink geinvesteerd word in de kostuums, haarwerken, accessoires, installaties, special effects, en goocheltrucs zien onze klanten dit niet terug in onze prijzen, wij bewijzen dat kwaliteit niet altijd duur hoeft te zijn!


 

Wie zitten er in de kostuums?


Dat geven we natuurlijk niet prijs!
Maar de mensen die de rollen van Sinterklaas en Pieten vertolken begrijpen goed wat er nodig is om de kinder hartjes sneller te laten kloppen!
Met een goede mix van jong en wat ouder en de jarenlange ervaringen is dit team enorm aan elkaar gewaagd en word er ieder jaar in een enorme leuke en gezellige sfeer gewerkt om er voor iedereen weer een leuk feest van te maken!

Prijzen:
 

Een aantal van onze diensten hebben een directe prijs mits er geen speciale wensen zijn, hier is dan ook makkelijk een vaste prijs voor op te geven en weet u direct welke kosten tegenover deze diensten staan.

Bij sommige diensten is het iets genuanceerder en bieden wij veel verschillende opties aan, wij spreken dan uiteraard van een "vanaf" prijs, neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte op maat!

Particulier huis bezoek "Sinterklaas en twee Pieten" 25 minuten. (60,00 euro)

Sinterklaas en twee Pieten brengen een bezoek op locatie, gedurende 25 minuten worden alle aanwezigen voorzien van een leuke act door een op elkaar ingespeeld team. (Acts variëren bij elk team i.v.m. de verschillende karakters van onze Pieten.)
Sinterklaas spreekt de kinderen (en volwassenen) toe en naar wens kunnen er cadeaus uitgedeeld en uitgepakt worden.

Particulier huis bezoek "Twee Pieten" 25 minuten. (45,00 euro)
Twee Pieten brengen een bezoek op locatie, gedurende 25 minuten worden de kinderen vermaakt door middel van dans, muziek en een grap en grol.
Indien er vooraf verhalen toegestuurd zijn zullen de Pieten even de taak overnemen van de Sint en enkele korte gebeurtenissen van afgelopen jaar doornemen met kinderen en volwassenen.
Naar wens kunnen de cadeaus uitgedeeld en uitgepakt worden.


Particulier huis bezoek "Twee Pieten" 25 minuten. (35,00 euro)
Twee Pieten brengen een bezoek op locatie, gedurende 15 minuten worden de kinderen verast door een flits bezoek van 2 Pieten.
De Pieten komen hoogst persoonlijk langs om de cadeaus te brengen, uiteraard is er altijd tijd voor een kort dansje of een foto moment.

Videobericht van de Sint, 10 minuten. (15,00 euro)

Een ingesproken bericht van Sinterklaas zelf.
Waar veel andere in deze branche kiezen voor een gedigitaliseerd ingesproken bericht kiezen waar slechts enkele persoonlijke details in gebruikt kunnen worden kiezen wij voor kwaliteit door alle berichten ook daadwerkelijk in te spreken.
U stuurt uw verhalen in en wij verwerken deze tot bericht van de Sint en Pieten.

Tuk-tuk pakjes truck, 45 minuten. (vanaf 175,00 euro)

Wij zijn trotse eigenaar van de pakjes tuk tuk van de Sint (bekend van de intocht in Barendrecht).
De tuk-tuk is multi-inzetbaar, denk dan bijvoorbeeld de tuk tuk als chocolade bar, bemand door drie koks pieten worden er allerlei lekkernijen uitgedeeld en chocolademelk geschonken.

De lekkernijen zijn totaal naar wens in te vullen.
Ook is het mogelijk om de tuk tuk in te zetten als DJ Booth, bemand met een DJ en twee dans pieten komt de pakjes truck bij u op locatie een feest verzorgen, uiteraard is er aan boord een geluidsinstallatie, microfoons en disco lights.

SimSalaPiet! Magic show "Sinterklaas en drie Pieten" 60 minuten. (vanaf 275,00 euro)
Dit is een interactieve goochel show waar Pietje Magie de hoofdrol in speelt.
Samen met Sinterklaas en twee Pieten zal hij een bezoek brengen op locatie en de meest coole trucs laten zien waar uiteraard de kinderen een assisterende rol mogen vertolken.
Uiteraard is er ook een moment voor de Sint om alle kinderen toe te spreken en kunnen de kinderen nog even op de foto met de SInt en Pieten.


Pieten dans Parade  "Groep dans Pieten" 90 minuten. (op aanvraag
Deze groep professionele dans pieten zijn multi-inzetbaar, denk bijvoorbeeld als aanvulling van een Sinterklaas parade, een act bij uw intocht of met een dans workshop bij uw bedrijf of instelling.
Juist doordat er veel verschillende manieren zijn om deze act in te zetten adviseren wij contact op te nemen m.b.t. uw wensen.

DJ beat Piet & co, disco show "Sinterklaas en 6 Pieten" 90 minuten. (op aanvraag

Een complete drive-in "theater" show met voorprogramma en Sinterklaas zitting.
Deze drive in show bevat ieder jaar weer een nieuw uniek eigen geschreven verhaal en is een interactieve show vol muziek, dans, goochel trucs, humor en "live" beelden d.m.v. groot scherm.
Deze drive-in show is inclusief professionele geluidsinstallatie, microfoons, groot scherm, achtergrond decor en enkele decor stukken en kan uitgebreid worden met verschillende elementen zoals podium, ballon artiesten en schminksters.

Compleet feest, 120 minuten (op aanvraag

Wij verzorgen in combinatie met onze vaste partner JACK-events complete feesten op maat.
Dit betekend dat wij zowel de animatie als alle overige feest elementen die uw feest nodig heeft kunnen realiseren.

U kiest het type animatie (zie bovenstaand) en vult deze aan met elementen zoals: een feest locatie, het decoreren van de feest locatie, de catering, ballon artiesten, schminksters, clowns, springkussens, stormbanen, ballenbakken, knutselcorners, party tenten en meubilair zoals barren en sta tafels.

DSC09494.jpg
DSC09626.jpg
DSC00507.jpg

Reserveren:
 

Vul a.u.b. onderstaand formulier zo volledig mogelijk in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op om de wensen te bespreken of om uw reservering definitief te maken.

10:00
bottom of page